Ukoliko ste pozvane da uveličate slavlje i prisustvujete devojačkoj večeri, onda nemojte zaboraviti da odabir poklona u ovakvim situacijama predstavlja imperativ. To je jedan od načina da se zahvalite svojoj prijateljici, sestri ili kumi i pokažete joj koliko vam znači u životu.

Kako su devojačko veče i venčanje jedni od najlepših trenutaka u životu, vaš poklon bi trebalo da bude poseban kako bi upotpunio radost mlade. On ne mora nužno biti ekstravagantan ili luksuzan, već bi trebalo da predstavlja pravi znak pažnje.

Kada birate savršen poklon za vašu mladu, obratite pažnju na to da tematski bude usklađen sa prilikom, ali i sa preferencijama.

Osim toga, pokloni su najbolji način da se stvore uspomene i ne zaborave sećanja na taj važan dan. Ako ne znate šta je najbolje da odaberete kao poklon za devojačko veče, onda su pred vama neke od ideja koje vas mogu inspirisati i pomoći vam da odaberete onaj pravi.


Majica za buducu mladu

Majica koju ce moci da obuce na devojackoj veceri I napravi najludje fotke. Apsolutni HIT je da su sve devojke isto obucene, ali najvaznije je da se mlada nekako istakne od ostalih devojaka. Zato je majica sa ispisom Bride ili Mlada pun pogodak! Super je da majica prati temu devojacke veceri I isto tako da je udobna jer posle moze da posluzi kao spavacica I podsetnik na najbolju zurku koju ste joj priredile!


Šolje ili čaše Bride

Planiranje venčanja je zahtevan posao, pogotvo ako mlada sve sama radi. Svakoj budućoj mladoj je potrebno malo da se opusti pred kraj planiranja da bi lakše obavila sve preostale obaveze. Zato šolja ili časa sa ispisom Bride iz koje moze da pije kaficu ili čak vince, prava je motivacija da uspe sve da postigne do njenog najvažnijeg datuma.


Bride Tribe slatki paket za devojačko veče

Ovaj slatki paket je specijalno osmišljen da dočara devojačko veče! Obradujte mladin tim sa ovim paketom koji je dovoljan za pet ili deset osoba! Nezaboravni slatkiši zasladiće devojačko veče i učiniće ga posebnim! Ovaj paket omogućava slatku i nezaboravnu žurku, sadrži razne rekvizite za mladu i njenu ekipu kao i slatkiše sa kojim ćete moći da dekorišete slatki sto. Najbolje je što preslatka kutija mladoj ostaje kao uspomena i može je iskoristiti na razne kreativne načine.


Bride 2 Be beauty paket za negu

Ovaj paket omogućava da mlada ima Bridal Glow pred najvažniji dan. Idealan je za poklon jer sadrži sve što joj treba za njen specijalan tretman. Takođe, ono sto je zanimljivo je da se sadržaj može menjati na osnovu mladinih potreba, dodati ili oduzeti proizvod po želji. Plišana kutija sa ispisom toliko je lepa da je mlada neće ispuštati iz ruku, a poslužice kasnije kao kutija za uspomene sa devojačke večeri ili venćanja.

error: Content is protected !!